Hvordan bygge emosjonell egenkapital for merkevaren din

Følelsesmessig egenkapital definert

Betydningen av emosjonell egenkapital

4 måter å bygge emosjonell egenkapital på

Bruk innkommende markedsføringsstrategier

Behandle kundene dine som du ville behandlet en venn

Bruk kraften i merkevaren din

Bygg positive forhold til ansatte

Lag en oppslukende opplevelse

  • Hva de liker å gjøre
  • Hva de setter pris på i et selskap
  • Hva deres behov er
  1. Å anerkjenne positivt prestasjoner med taktikker som gavepakker og belønne ansatte som treffer milepæler som jubileer eller når salgsmål
  2. Arranger ansattes fokuserte arrangementer og høytidsfester
  3. Bli involvert i fellesskapsaktiviteter Samfunnsengasjement kan gi dine ansatte en send av sosial tilknytning og gi kundene dine en mulighet til følelsesmessig kontakt med ansatte utenfor arbeidsmiljøet.
  4. Etablere klare etos og verdier som de ansatte kan koble seg til. Mennesker som føler at de er en del av noe større, er ofte mer villige til å gå den ekstra milen med kundene, og i sin tur skape positive forhold som vil forbedre din følelsesmessige egenkapital.

Vi vet at hvert eneste kundeengasjement har implikasjoner for merkevaren din, og disse interaksjonene er uunnværlige når du bygger emosjonell egenkapital.

Følelsesmessig egenkapital kan tenkes på når det gjelder sammenheng. Det er en måte for virksomheten din å bevege seg utover å være et middel til et mål, og bevege seg inn i det følelsesmessige drivkraften til forbrukernes sinn gjennom å etablere en ekte forbindelse.

Det kan bygges ved å vise kundene dine at du vet og bryr deg om hva de vil, ved å vise dem empati, og ved å fremme en relasjonsorientert opplevelse.

Det er viktig å skape meningsfulle, positive opplevelser gjennom merkevarens identitet - design, produkter / tjenester, personlighet - gjennom selskapets markedsføring, stemme og personlige interaksjoner for å bygge sterk merkevarekapital.

Emosjonell merkevarekapital er viktig for å etablere deg som et autentisk og pålitelig merke. Det er en måte å bryte gjennom rotet med historiefortelling. Mennesker forholder seg til historier og etablerer en forbindelse gjennom dem.

Utnytt denne taktikken for å skape varige forbindelser med publikum og se den følelsesmessige egenkapitalen for merkevaren din begynne å vokse. Utover det kan øke merkevarens emosjonelle egenkapital øke kundens verdi og inntekter.

Basert på en studie gjort for å kvantifisere verdien av følelsesmessig forbindelse, fant Harvard Business Review at strategier som maksimerte emosjonell egenkapital resulterte i at kunder som var seks ganger mer sannsynlige å gjøre forretninger med et selskap og være sammen med dem over konkurrentene.

Mellom å oppnå høyere inntekter, øke kundeverdien, fremme kundelojalitet og etablere tillit mellom merkevaren og kundene dine, er å bygge følelsesmessig egenkapital en forretningspraksis som kan ta merkevaren din til neste nivå.

Her er noen tips om hvordan du bygger opp følelsesmessig egenkapital for merkevaren din.

Den inngående metoden innebærer å tiltrekke, engasjere og glede kunder ved å skape verdifullt innhold og opplevelser som er skreddersydd for dem, ifølge markedsføringsekspertene hos HubSpot.

Denne strategien handler om å skape forbindelser med selskapets målgruppe og glede dem konsekvent ved å løse problemene de møter.

Du vil at kundene skal vite at du får dem på et dypere nivå enn bare en forretningstransaksjon.

Bli kjent med målmarkedet ditt:

Behandle dem som du ville behandlet noen du kjenner og bryr deg om for å hjelpe dem best mulig.

Hvert merke har en historie bak hva de gjør og hvem de er. Finn måter å fortelle folk den historien gjennom design og merkeidentitetssystemer, slik Upslope Brewing gjør gjennom detaljhandelemballasjen .

Ansatte kan være noen av de største talsmennene for å fortelle merkevaren din. Hvis deres forhold er positivt med selskapet, er det mye mer sannsynlig at de vil bidra til å skape en positiv kundeopplevelse.

Noen få ideer for å bygge et positivt forhold til dine ansatte inkluderer:

Disse forslagene kan arbeide for å skape en positiv kultur som til slutt kan fremme mer positivitet gjennom ansattes interaksjoner med kunder.

Bruk en erfaringsbasert markedsføringsstrategi for å styrke begge relasjonene og heve merkevarekampanjen med håndgripelige gjenstander for å skape en virkelig oppslukende opplevelse.

Du kan være vert for arrangementer, kjøre begrensede giveaways, bygge et lojalitetsprogram og tilby tilpassede varer som er viktige for publikum for å gi kundene dine en ekte opplevelse med merkevaren din.

Her på Anthem kan ekspertene våre hjelpe deg med å lage en merkevarestrategi som bygger emosjonell egenkapital og driver vekst for merkevaren din gjennom autentisk forbindelse.