5 markedsføringsord og hvordan du bruker merkevarer til å drive dem

Moderniseringen av markedsføring og kommunikasjon har åpnet hundrevis av nye veier for merkevarer for å nå sine potensielle kunder, men mange markedsførere forstår at ikke alle har ekspertisen når det gjelder hvordan man effektivt kan bruke alle de nye mediene for å skape handlingsfrie forbedringer i merkevarens Anerkjennelse. Når det er sagt, skjønner nesten alle markedsførere at det er umulig for merkevarer å være mest engasjerende gjennom bare en kanal.

Som med enhver industri i stadig utvikling, flyr det mye retorikk i multikanals markedsføringssamfunn. De som ikke har peiling på hva disse trendbetingelsene egentlig betyr, kan kanskje ikke dra nytte av dem i virksomheten sin. Imidlertid har mange av disse nye tilnærmingene til markedsføring potensialet til å revolusjonere fullstendig hvordan merkevarer kommuniserer med målgruppen. Derfor har vi utarbeidet en liste over fem av de vanligste markedsordene som for tiden er populære, sammen med de beste måtene å bruke disse slagordene i forhold til merkevarer.

Programmatisk TV-markedsføring

Takket være TV-streaming på høyhastighetsinternett er de fleste TV-seere ikke lenger bundet til en bestemt tidsplan når det gjelder når de ser på programmeringen. Filmer og show kan streames når som helst, og i mange tilfeller bruker forbrukerne mer enn ett medium for å få tilgang til innholdet. De kan bruke Netflix, Hulu, HBO Go eller et hvilket som helst antall lignende tjenester.

Hva dette betyr er at markedsførere ikke lenger kan nå hele publikum i et show ved å bare annonsere gjennom kanalen som forsyner det. Kampanjer har måttet utvikle seg for å følge en mer flerdelt tilnærming som fokuserer mer på den enkelte kunde enn teppekampanjer.

Programmatisk TV-reklame kan dra nytte av markedsføring ved å vise frem nye produktlinjer eller til og med gjennom salgsfremmende gaver. Dette vil be potensielle kunder om å knytte merkevaren til enten gratis produkter eller sjansen til å vinne gratis produkter, som begge vil lede oppmerksomheten mot merkevaren.

Influencer Marketing

Influencer-markedsføring ville ikke være mulig uten hjelp fra sosiale medier og nettet generelt, og en stor andel av markedsføringsfagfolk er enige om at slike strategier vil bli viktige i fremtiden. Mange implementerer allerede slike kampanjer via Twitter, Snapchat, Instagram og Facebook, hvor etablerte påvirkere med store følger er vanlige.

Trikset med influencer-markedsføring er å finne en person på en av disse sosiale plattformene som har et nært forhold til et merkevares kundebase. For eksempel brukte Playtex nylig influencer-markedsføring for å nå et stort publikum av kvinner som tilfeldigvis fulgte profilen til Keegan Allen, en mann med ganske stort tilhenger.

Når det gjelder merkevarer og dets forhold til influencer-markedsføring, kan merkevarer enkelt lage influencer-sett som inneholder produkter og merkevareutstyr de vil gi bort til sine påvirkere. Disse påvirkerne vil da dele sine erfaringer med produktene gjennom sosiale medier, og dermed fungere som en førstehånds gjennomgang og reklame.

Brukergenerert innholdsmarkedsføring

I den moderne verden er det mange forbrukere som er så knyttet til produkter de elsker at de vil generere sitt eget innhold for markedsføring av produktene eller merkevaren. Dette innholdet kan være alt fra tekstinnlegg til videoklipp, og det regnes generelt som en av de mest autentiske annonseringsformene, siden det ikke ble inngått i utgangspunktet.

Mange medlemmer av årtusen og yngre generasjoner er tiltrukket av denne typen reklame fordi det føles mer naturlig. Det er visse avanserte metoder der ute som gjør at merkevarer kan oppsøke denne typen innhold på sosiale medier, og når slikt innhold blir funnet, vil merkevaren be skaperen om å bruke innholdet på sin egen merkevareside.

I mange tilfeller kan brukergenerert innhold anskaffes av et merke til liten eller ingen økonomiske kostnader. De som er viet til selskapet eller produktet kan være villige til å tilby sine kreasjoner i bytte mot varer fra merkevaren. Eller ofte mottar salgsfremmende gaver fra merkevaren brukeren til å ta et bilde og dele om sin nye gave på sosiale medier uten noe incitament.

Relatert: Slik bruker du Giveaways for messer for å få følgere av sosiale medier

Henvisningsmarkedsføring

Undersøkelser har vist at kunder er mer sannsynlig å kjøpe et produkt eller bruke en tjeneste hvis det ble anbefalt av noen de stoler på. Dette kalles ofte henvisningsmarkedsføring , og merkevarer begynner å se hvilken verdi det har for virksomheten deres. På samme måte som lojale kunder produserer brukergenerert innhold, kan de også bidra til å drive nye kunder ved å komme med anbefalinger til venner og familie.

Ikke bare er dette en av de mest effektive og rimelige annonseringsformene, men det er også en av de eldste. Merker har brukt varene sine i årevis for å drive henvisningsmarkedsføring. De gjør det ved å tilby insentiver til sine lojale kunder som kan bringe inn nye kunder. Mange abonnementstjenester tilbyr slike belønninger, som kan omfatte gratis eller reduserte abonnementer eller fysiske varebelønninger.

Når bedrifter bruker sine eksisterende kunder for å hente inn nye, har det en todelt effekt. Ikke bare fungerer det å drive nye inntektskilder, men det forbedrer forholdet til eksisterende kundebase ved å stimulere dem til å konvertere andre.

Livsstilsmarkedsføring

Når merkevarer bruker det de vet om kjernekundebasen sin til å lage annonsekampanjer, bruker de livsstilsmarkedsføring. Budweiser bruker berømt denne typen reklame i sommermånedene ved å tilby merkede fester og store sommerfester som sentrerer seg om produktene sine. Standardkundene deres elsker ideen om at selskapet nyter fritid like mye som de gjør, og nye kunder vil forholde seg til den samme følelsen av forbindelse.

Merkevarer er perfekte for denne markedsføringsstilen, siden det gir en måte for merkevarer å få direkte kontakt med forbrukerne på måter som justerer og forbedrer publikums livsstil utover kjerneproduktet. Bud Light var i stand til å oppnå dette med bare noen få ølforsendelser, og verdien av den kampanjen er eksponentielt større enn kostnaden for den.