Hvordan markedsføre min byggevirksomhet: 7 markedsføringstips

Markedsføring er et must, uansett næringslivet du er i; men for byggebransjen og andre lignende virksomheter som ikke aktivt tilbyr et produkt eller en tjeneste på nettet, kan områder som digital markedsføring og online markedsføringspotensial være langt nede på prioriteringslisten hvis du er opptatt av å trene på stedet og håndtere direkte med kunder ansikt til ansikt i stedet for å tenke på hvordan du kan markedsføre byggevirksomheten din.

Du kan til og med tro at arbeidet med en vanlig strøm av byggejobber taler for seg selv, og du trenger kanskje ikke å ha noen markedsføringsstrategi i det hele tatt. Du har kanskje ikke engang tenkt på et offisielt selskapets nettsted hvis du er så vant til å håndtere kontrakter og kunder personlig. Imidlertid er det avgjørende at du spør hvordan du markedsfører byggevirksomheten din og tar de riktige markedsføringstrinnene for å holde virksomheten flytende og arbeide for å vokse virksomheten din for fremtidig suksess.

Hovedsvaret på spørsmålet til denne bloggen, "hvordan promotere min byggevirksomhet?" kommer til å bli mye online markedsføringsarbeid og merkevaremuligheter, men det betyr ikke at det heller ikke handler om personlig markedsføring.

For å finne de beste måtene å markedsføre byggevirksomheten din, her er syv tips for å sikre at alle veiene dine er dekket.

1. Sett opp nettstedet ditt med onlineinnhold

Det første alle potensielle kunder kommer til å gjøre er å se etter ditt offisielle virksomhetsnettsted. Dette kan være å søke etter kontaktinformasjonen din hvis de allerede er klar over firmaet ditt, eller det kan være når de prøver å finne et byggefirma å henvende seg til. Derfor bør markedsføring av byggevirksomheten starte med et profesjonelt nettsted.

Å ha et bedriftsnettsted er en så viktig funksjon å ha, med all relevant informasjon som trengs (på en oversiktlig måte) for at kundene skal kunne kontakte deg.

Bedriftens nettsted vil også være avgjørende når det gjelder SEO. Du ønsker å bruke søkemotorer til din fordel, noe som betyr at du gjør alt du kan med din online innholdsmarkedsføring for å få byggevirksomheten din funnet i søkemotorresultater.

Forbedring av søkemotoroptimaliseringen din ved hjelp av nettinnholdet ditt vil være nøkkelen for å fremme byggebransjen din på en bedre måte. Hvis du er ny på nettmarkedsføring og bruker SEO, kan du bruke en markedsføringstjeneste til å hjelpe. Fra å se på virksomheten din, kan de til og med anbefale deg å kontakte et merkebyrå for å hjelpe deg med å finne ut hvem du er.

2. Bruk sosiale medier

En annen ting som potensielle (og eksisterende) kunder alltid vil forvente at en virksomhet skal ha, er sosiale medier. Du tror kanskje at du som byggefirma ikke trenger å bruke sosiale medier mye på grunn av at det er et veldig nisjemarked, men markedsføring av sosiale medier kan være et av de viktigste markedsføringsverktøyene.

Å forstå hvordan du markedsfører byggevirksomheten din betyr å forstå hvordan det å ha en profil på sosiale medier og tilstedeværelse kan hjelpe deg med å få kontakt med kunder og lettere bli funnet på nettet.

Sosiale medier er også den viktigste muligheten til å vise frem videoinnhold, som kommer til å bli en velsignelse i byggebransjen. Det er fordi det er så mye potensial for videomarkedsføring basert på det faktum at konstruksjon er en veldig fysisk og demonstrerende industri. Videoinnhold kan derfor inneholde informasjon om byggeprosesser, produktene dine, en titt på pågående byggeprosjekter eller en omvisning på anlegg; alt klientene er interessert i å se vil fungere.

Så å tenke på video- og sosiale medier -markedsføring når du diskuterer hvordan du skal markedsføre byggevirksomheten din, vil alltid være et pluss.

3. Invester i merkevarer

Merkevarer kan være en fin måte å markedsføre virksomhetsnavnet og merkevaren på, fordi de gir flere mennesker mulighet til å se og bli kjent med merkevaren din.

En konstruksjonsinnstilling er også en viktig mulighet for bærbare merkevarer som alle kan se, spesielt hvis du bruker merkede varer som skjorter med tilpassede hetter eller egendefinerte hatter når du jobber på en byggeplass og engasjerer deg i allmennheten.

Selv om naturlig sikkert og lovlig verneutstyr mens du jobber på en byggeplass er nøkkelen, kan du fortsatt bruke merkeklær der det er mulig, for eksempel et første møte med klienter.

Å søke merkevarer kan være en sentral del av markedsføringstjenester som du alltid bør forfølge når du finner hvordan du kan markedsføre byggevirksomheten din.

4. Vis eksempler på arbeidet ditt

Fordi konstruksjon er et fysisk produkt og en tjeneste, vil du ha et sluttresultat å vise frem for å markedsføre det du gjør. I denne bransjen vil potensielle kunder ofte se hvilke jobber du har fullført før for å bedømme standarden på arbeidet ditt. Det er derfor viktig å gi så mange eksempler som mulig på tidligere arbeid for å bygge en portefølje du kan vise frem.

Hvis byggevirksomheten din spesialiserer seg på å være husbyggere, er det en god idé å ha sluttprosjektbilder og komplette gallerier for å vise hva du har oppnådd for fornøyde kunder.

5. Inkluder eksepsjonell kundeservice

Byggebransjen er en veldig praktisk jobb, og ditt eneste fokus vil være på byggeplassen, bygge det du trenger å bygge og jobbe i et dedikert konstruksjonsteam. Dette kan ta deg vekk fra kunder i løpet av arbeidsdagen, og du kan føle at kundesamspillet vanligvis er på et lavt nivå.

Det som er viktig å huske når du ser på markedsføring av byggevirksomheten din, er at det fortsatt er en virksomhet, noe som betyr at kunden kommer først, og kundeservice bør aldri neglisjeres. Kundeservice bør prøve å streve utover bare det første klientmøtet og oppdateringer du må gjøre underveis. Det er mange enkle måter å arbeide for å forbedre kundeservicen.

Disse kan omfatte:

  • En profesjonell, høflig og vennlig oppførsel for alle involverte, inkludert bygningsarbeidere og ikke bare byggeledere eller bedriftseiere
  • Leverer oppdateringer til klienter uten at de trenger å spørre først
  • Delta i grundige diskusjoner med klienter for å sikre at ingenting blir misforstått
  • Å være fleksibel med arbeids- og betalingsalternativer
  • Behandle eventuelle problemer på en betimelig og profesjonell måte

Å jobbe med å forbedre kundeservicen din gjør det mer sannsynlig at klienter vil bruke muntlig til muntre for å fortelle andre om din positive virksomhet, som er et flott markedsføringsverktøy når de søker hvordan de skal markedsføre byggebransjen min.

6. Fortell din virksomhetshistorie

Alle bedrifter vil ha en historie om hvorfor de begynte i byggingen og hvorfor du jobber hardt med det du gjør. Innen konstruksjon, fordi det er en så stor og betimelig investering, kan det være lurt å høre hva som gjør virksomheten din så personlig og annerledes. Dette kan spesielt være viktig for små bedrifter. Hvis du ikke har arbeidskraft til å tilby en så rask tjeneste som større konstruksjonsteam kan, kan du kanskje sveve klienten til din fordel ved å tilby en mer personlig kundeservice og forklare din personlige forretningshistorie.

7. Følg opp med eksisterende kunder

Selv etter at jobben er fullført, er det fortsatt mulig å markedsføre byggevirksomheten din ved å følge opp med eksisterende kunder. Du kan kontakte dem for å få kundeanmeldelser som kan bidra til å markedsføre virksomheten din for andre potensielle kunder. Du kan også bruke effektiv e -postmarkedsføring for å holde kontakten med fornøyde kunder som ønsker flere byggeprosjekter.

Disse syv tipsene er viktige måter du kan finne ut hvordan du kan markedsføre byggevirksomheten din.