4 måter å etablere merkevarelevetid på

4 måter å utvikle merkevarelevetid på

Emosjonell forbindelse

Konsekvent bilde

Sammenhengende merkeopplevelse

Snakk språket til dine lojale kunder

Suksess kommer først ved å kutte gjennom markedsstøyen for å etablere deg som en bransjeleder, men hvordan holder du den statusen for å tåle tidens teste?

Det er her merkevarelevetiden kommer inn - det er veien for å opprettholde vekst i virksomheten over tid. Det har å gjøre med strategisk markedsføring, etablere lojalitet og bygge en følelsesmessig forbindelse som kan utvikle seg og skalere merkevaren din over tid.

I dagens næringsliv og med så mange merker som konkurrerer i samme rom, ser forbrukerne etter noe utover produkter og tjenester - de vil ha en autentisk, sentimental og følelsesmessig forbindelse.

Emosjonell forbindelse er drevet av å gi en merkeopplevelse som gir kundene dine en følelse av tilhørighet, delt tro og verdier, og å være en del av et fellesskap.

Hvis du skaper en positiv merkeopplevelse, vil kunder og fans begynne å assosiere merkevaren din positivt og komme tilbake gang på gang for mer.

Bruk markedsføringsstrategier som å arrangere arrangementer og selge eksklusive eller begrensede utgaver av tilpassede salgsfremmende produkter, og tar del i den delen av deres følelse av fellesskap og tilhørighet.

Når de er designet spesielt for målgruppen din og tilpasset merkevaren din, kan tilpassede varer fremme en følelsesmessig forbindelse som tåler tidens teste hver gang.

Trikset for å opprettholde den følelsesmessige forbindelsen utvikler seg kontinuerlig med kundenes ønsker og behov i tillegg til markedsendringer, men samtidig sørge for å holde seg til verdiene du opprettet i begynnelsen og levere et konsistent merkevarebilde om at kundene blir lojale til.

Når du tenker på hundre år gamle merker som Coca-Cola eller The New York Times, vil kunder eller fans sannsynligvis ha en følelsesmessig respons når de vet hva selskapene gjør, hva de lover, og hva slags image de skildrer publikum.

Coca-Cola har vært i stand til å etablere lang levetid ved å skape en livsstil ved å selge "lykke" oversalgsprodukter, som har opprettholdt positive assosiasjoner over tid.

Mens Coca-Cola selger lykke, selger The New York Times etterretning - de selger status i form av anerkjent kunnskap, de selger en livsstil som forbrukere kan være en del av.

Å skape en merkevarestil er en måte å la folk virkelig føle seg som en del av merkevaren din utover et kjøper-leverandørforhold, slik at merkevaren din opprettholder relevansen.

Følelsesmessig reaksjon og tilknytning kommer fra måten disse selskapene har sammenstøttet seg på - strategisk å tilpasse tilpassede varer og produkter, samt merkeidentitet på en måte som viser og forteller merkevarens historie.

Gi kundene dine en vei for å være en del av alt du har å tilby med tilpassede varer som viser hvem du er inne og ute.

Google opprettet en helhetlig merkeidentitet gjennom bruk av tilpassede varer som gensere, koozies og fotballer for aktivt å engasjere folk i deres morsomme, aktive og innovative personlighet.

Bedrifter må nå finne autentiske måter å oversette etos til merkevaren deres som snakker til kundene sine.

I dag er kundene i stand til å se gjennom markedsføringsfluff som ser ut til å bare være salgsfremmende og transaksjonelle, og det er derfor mange mennesker beveger seg vekk fra tradisjonelle annonseringsstrategier og inn i feltet for å skape merkevareopplevelser.

Tilpassede varer er en god måte å nå dem unikt og autentisk utover tradisjonell reklame som virkelig snakker deres språk.

Gjennom bruk av tilpassede varer kan merkevaren din skape lang levetid forankret i en følelsesmessig forbindelse som holder fast med mennesker gjennom tidene.

Ta kontakt med oss for å lage et tilpasset merchandise-program som kan øke markedsføringsstrategien din og hjelpe deg med å bli et meningsfylt, varig merke.