En guide til bedriftsgaveideer for ansatte: Hvordan få det riktig

Employees are an essential part of your company and brand. Employees represent your brand in everything they do, and having an employee feel positive and appreciated is key for a productive and enjoyable place of work.

Celebrating occasions with your employees can help to boost morale, but giving gifts to employees gives them something to look forward to throughout the year. Whether it's an employee's birthday, celebrating a work anniversary/milestone, or a seasonal event, getting corporate gifts for employees is an absolute must for a successful working environment.

You may even want to provide a gift for soon-to-be employees who have recently interviewed to say thank you for accepting the offer. Even just providing a business card is a gesture well-received.

Hvorfor en gave kan gjøre en enorm forskjell

Det oppfordres å få dine ansatte til å føle seg verdsatt hver dag; du kan gjøre det med regelmessig tilbakemelding og vurdering, og disse er nøkkelen for produktivitet. Imidlertid er bedriftsgaver til ansatte med på å gi din forståelse den lille kanten og gir noe håndgripelig som kan feires og verdsettes.

Hvis bedriften din også har ansatte som jobber i frontlinjen med kunder hver dag, er bedriftsgaver en sikker måte å få de ansatte til å føle seg verdsatt og jobbe på sitt beste. Ikke bare vil det være hyggelig for dem å motta, men det hjelper også merkevaren, kulturen og virksomheten din generelt. I de fleste tilfeller vil valg av enkle og morsomme ting alltid bli godt mottatt.

Ikke desto mindre kan ekstra tanke og omsorg - spesielt for spesifikke anledninger som fødselsdager - sikre at bedriftens gaver er de du alltid skal huske.

Uten videre er her de beste gaveideene til bedriftene for ansatte, og ved å velge en av disse kan du garantere at den blir godt mottatt.

Gavekort eller eGift-kort

Å velge et gavekort er et flott gavealternativ for gave fra ansatte fordi det sikrer at ansatte kan få akkurat det de vil ha. Gavekort er altomfattende, noe som betyr at du kan skreddersy gavekort spesielt for personen eller anledningen, avhengig av deres behov og preferanser, eller du kan investere i et gavekort til de mest populære merkene eller butikkene.

eGift-kort tar det et skritt videre ved å gi mottakeren muligheten til å bruke online også, noe som kan være mye mer praktisk hvis de foretrekker å handle online. Dette er også den ideelle måten å gi dine ansatte som jobber eksternt den samme gaven som de som jobber på ditt fysiske arbeidssted.

Merkekopper eller vannflasker

Krus vil alltid være en god firmagave fordi de er så brukbare og praktiske, både på kontoret og til bruk hjemme. Et krus med firmalogoen din kan være det perfekte gaveelementet hvis du har lagt merke til at en ansatt har behov for et nytt krus rundt på kontoret. Eller kanskje en vannflaske er det perfekte praktiske gaveelementet for å oppmuntre dine ansatte til å holde seg hydrert og ha en flaske de kan bruke overalt!

Å bruke tilpassede salgsfremmende produkter til krusene dine og vannflaskene dine vil hjelpe deg med å tilpasse dem enda mer.

Søte godbiter eller gaveesker med gourmet

Når det gjelder bedriftens gaveideer for ansatte, kommer alt spiselig til å stå øverst på listen! Hvis du vil lage en gavekurv fylt med velsmakende godbiter, er dette det perfekte elementet for deling på kontoret eller for at mottakeren kan ta med hjem, unne seg eller dele med familie og venner.

Mat gaveesker kan også være perfekte for gaver til ferien, og gir mer søte godbiter å smake på under festlighetene.

Hvis du leter etter mer luksuriøse gaveideer til ansatte, kanskje for en mer spesiell anledning, kan du alltid oppdatere matkurven din til noe som unner seg litt mer. Produkter som sjokoladekledde jordbær eller nøtter, dyr vin eller de mest luksuriøse merkene med søtsaker og snacks er perfekte for dette.

Sesonghatter

Hatter er en flott gavevare da den er så allsidig; det fungerer i alle årstider, og du kan finne skreddersydde hatter for å sikre at bedriftens gave til ansatte bærer merkevaredesignet ditt også!

Vinterhatter som beanies kan være den ideelle feriegaven for ansatte for å sikre at de holder seg varme. Derimot kan andre hatter som baseballcapser eller solhatter være ideelle for de som trenger å være beskyttet i de varmere månedene - eller bare vil se fasjonable ut.

Blåtann-høytaler

Det er ikke noe mer praktisk enn en toppteknologisk gave! En Bluetooth-høyttaler av høy kvalitet er akkurat det alle ansatte trenger. Dette kan være perfekt for de ansatte som jobber hjemmefra og ønsker at en kontorhøyttaler skal spille produktiv musikk, eller den kan til og med brukes på kontoret eller ved skrivebordet. En Bluetooth-høyttaler er en flott gave, både for arbeidsmiljøet og for personlige høyttaleroppsett. Derfor gjør dette det til en av de beste bedriftens gaveideer for ansatte.

Kraftbank

I tråd med trendy tekniske gjenstander, er en kraftbank også en annen god gaveide. Kraftbanker er et absolutt must for de som reiser mye, som vil holde sine tekniske gjenstander ladet, eller som vil ha sjelefred når det gjelder reservestrømforsyning. Kraftbanker er gode fyllstoffer, frittstående gaver eller gjenstander som skal inkluderes i gavekurver, og de kan også lett tilpasses eller merkes.

Holiday Must-Haves

Høytiden er den perfekte tiden for å utforske de forskjellige ideene til bedriftens gave til ansatte fordi du kan holde deg til høytidstemaet og lage det perfekte gavesettet for sesongmessige måter. Dette kan være mat og drikke til en bestemt høytidsfeiring, klær, hatter eller tilbehør til høytidstemaer. Selv merkevarer med merkevarer med personlige feriemeldinger kan være ideelle firmagaver.

Fun Desk Essentials

Ingen liste ville være komplett uten quirky desk essentials! Skrivebordsartikler som gaver lar deg bli kreativ og gi morsomme gjenstander dine ansatte kan bruke på jobben eller vises på pultene sine hjemme. De beste salgsfremmende produktene inkluderer papirvarer og pynt, som kan vises hver dag.

Din morsomme skrivebordsgave kan inkludere musematter, klistremerker, underlag, notisblokker, pynt og mer.

Hvordan Anthem Branding kan hjelpe med gaveideer til ansatte for ansatte

Vi er spesialister på bedriftens varer og merkevaretjenester, noe som betyr at vi alltid er tilgjengelig for å gi de riktige merkevaregavene til dine ansatte. Gi gavene dine det ekstra spesielle preget i år, så vil du høste de langsiktige fordelene ved å gjøre det.