All Custom Swag du trenger for en Hackathon

Tror du ikke swag og teknologi passer sammen? Du vil bli overrasket. På Ethereum Hackathon-konferansen i Denver produserte Anthem Branding kule, autentiske tilpassede salgsfremmende produkter for 2018-stevnet.

EthDenver

EthDenver er en 36-timers Hackathon-begivenhet som inneholder workshops og berømte foredragsholdere satt opp av Ethereum for kodere, utviklere, tankeledere og ledende selskaper i teknologirommet.

Deres teknologiske fokus under EthDenver-konferansen var kryptovaluta. Foredragsholdere på EthDenver diskuterte fordelene med kryptovaluta, og de positive effektene det vil gi økonomien vår senere.

Jeg intervjuet Zach McArtor, en deltager i EthDenver-arrangementet. Han kommenterte høydepunktene i EthDenver, inkludert det "utrolige utvalget av gratis snacks og kombucha. Gigantiske bønneposer overalt for å slappe av. Mange velmenende mennesker som prøver å bruke kryptovaluta og blockchain-teknologi for å løse det som er fundamentalt sosiale problemer. . "

Selv om noen prøver å unngå det, er de fleste iboende tiltrukket av håndgripelige takeaways. Unike salgsfremmende produkter og tilpassede klær gjør at merkevarene blir synlige i et overfylt rom, og skaper følelsesmessige forbindelser mellom deltakerne og arrangementet. Her er noen få eksempler på merkevarene vi produserte for EthDenver.

Egendefinerte skjermtrykkede t-skjorter av høy kvalitet

Vannflasker med merke

Interessert i å være vert for en Hackathon?

Ta kontakt med oss for å lage den ultimate tilpassede swag for ditt arrangement.