5 egendefinerte tumblerideer for å spre ordet om merkevaren din

Når virksomheten din vurderer merkevarer, er drikkevarer et av de beste valgene for å vise frem merkevarenavnet ditt. Det er fordi drikkevarer, i mange former og størrelser, er så bærbare, nyttige og relevante. Enten det er et kaffekrus, en gjenbrukbar vannkanne, reisekrus eller et vinglass, har egendefinerte tumblerideer et sted for alle - inkludert for merkevarelogoen din.

Må-huske å huske for egendefinerte tumblerideer

  • Sørg for at varene er av høyeste kvalitet
  • Vær kreativ med egendefinerte tumbler og koppdesign
  • Forsikre deg om at alle tilpassede tumblerideer er trygge og FDA-kompatible
  • Passer for et bredt publikum

5 egendefinerte tumblerideer for ditt merke

Reisekrus

Dette er fantastiske alternativer for spesialtilpassede krus fordi det er noe alle trenger; og ofte, kanskje ikke (så en gratis merkevare er alltid et pluss!). Reisekrus er ideelle for å oppbevare varme eller kalde drikker og holde integriteten på veien. Du kan velge dobbeltvegget rustfritt stål for å sikre at varme drikker kan forbli isolerte, og en tørketrommel i rustfritt stål er fortsatt perfekt for å holde kalde drikker også.

Yeti-kopper er et viktig eksempel på hvor kald drikkbarhet er viktig.

Mamma-tumbleren

Enhver travel mamma kommer til å sette pris på en tørketrommel hun kan holde drinken i, og spesielt hvis hun er på farten. En koppmor er en ideell forbruker for en personlig tumbler fordi det er så mye du kan gjøre med det. Du kan tilpasse tørketrommelen med en håndglitteret effekt som gir den en glamkant.

Enhver glitter-tumbler mor-tumbler kommer til å være ekstra spesiell og perfekt for å holde drinkene varme (eller vin kaldt hvis du velger det perfekte glitter-vinglasset!).

En tom tumbler

Du kan tilby en tilpasset merkevarer med selskapslogoen din som gode tilpassede tumblerideer, men la det være nok plass til mottakeren din for å gjøre den enda mer personlig. Dette kan være morsomt vinylhåndverk, da ikke bare den enkelte får en kul ny tumbler, men de kan ta del i kopper DIY for å legge til sitt eget design, melding eller navn ved å bruke alkoholblekk eller andre tumbler kopphåndverk for å bringe designet sammen.

Akryl Tumblers

Dette kan være en av de mest allsidige egendefinerte tumblerideene fordi det er så mye du kan gjøre med utformingen av den - og den er lett å rengjøre! På grunn av den tørkbare overflaten, er de perfekte for å ta ut og til stranden eller i hagen for å nyte en kald drink i solen. Akrylpanelene betyr at du kan legge til en rekke funky design, som rosa glitter, gullglitter, dristige mønstre og så mange farger du vil.

Akrylkopper gir en glasslignende overflate uten å bekymre deg for å knuse tørketrommelen.

Vinbeholdere

Selvfølgelig serveres vin tradisjonelt i et vinglass, men det betyr ikke at det må være - og spesielt ikke når du er en travel profesjonell som ønsker å nyte et glass favorittvinen under selskapets sosiale arrangementer, møter, eller andre relevante anledninger. Vin tumblere er ideelle ideer for tumbler fordi de lar alkohol konsumeres og nytes på en mer uformell og bærbar måte.

De er også morsomme giveaway-gjenstander ved nettverksarrangementer og mer - for hvem vil ikke ha en hendig vintumbler!

Hos Anthem Branding kan vi hjelpe deg med alle dine tilpassede tumbler ønsker og behov. Vi forstår det store utvalget av flotte tilpassede alternativer der ute. For å gjøre en bestilling, vennligst kontakt teamet og dra nytte av våre merkevarebyråtjenester .