Tilpasset hovedbeklædning Fremhæv: 6 panelhatte

Seks paneler tilpassede hatte har været ude i et stykke tid. Du har set det på din ven, din chef, baristaen i den lokale butik, selv den tilfældige fremmed på tværs af gaden. Konsistensen er ikke en dårlig ting, folk elsker denne tilgængelige stil.

En 6-panel hat er en populær kronkonstruktion til et tilpasset hovedbeklædningsvalg, der er sejt for alle på blokken.

Mere end bare standard baseballkasket

Hvert firma har en original hat med 6 paneler. Det er grundlaget for enhver tilpasset hovedbeklædningslinje - alle elsker dem og køber dem konstant. De er langt mere end den almindelige baseball-kasket, som folk tror, de er; de er brød og smør fra et brands tilpassede hovedbeklædningssamling.

Mærker som Supreme, et meget tusindårsfirma i New York street-style firma, hele vejen til Vineyard Vines, et meget preppy firma på østkysten, sælger hatte med 6 paneler. Begge disse virksomheder har forskellige brandidentiteter og forskellige målgrupper, men de kan begge være enige om én ting: Hatte med 6 paneler er afgørende for din brugerdefinerede startpakke til hovedbeklædning.

Hat-stilarter med 6 paneler

Far hat

Farhatte er til folk, der ikke kan hjælpe sig selv - de skal lave en farjoke hvert femte sekund af dagen, og de er en klassisk og tidløs hatstil.

Lastbil

Enhver eventyrlysten vandrer eller fluefiskerentusiast har en truckerhat i skabet; det er næsten en overgangsritual på dette tidspunkt.

Mesh tilbage

For folk derude, der centrerer deres dag omkring ydeevne og fitness mesh ryg er, hvor det er.

Tilpasningsindstillinger

  1. Rand reb
  2. Vævet etiket
  3. Klemmemærker
  4. Metaløjne
  5. Snapback klemme mærke
  6. Under randen skærmtryk
  7. Lagdelt kant
  8. Indvendig tapning

Enhver af disse ekstra tilpasningspunkter vil tilføje mere kvalitet og pizzaz til dit originale design. Giv det en chance, du kan ikke gå galt med nogen af disse tilføjelser.

Lad os ikke bare slå et logo på det

Her er sagen ved os, vi lægger mere vægt på ... ja, alt hvad vi gør. Mens placering af logo er vigtigt, især på tilpasset hovedbeklædning, vil vi ikke bare placere det hvor som helst. Vi placerer strategisk logo-patches på hovedbeklædningen, parrer det æstetiske for at klippe og sy noget helt unikt til dit brand. Denne uovertrufne tilgang fra andre i vores branche skaber et stilfuldt, sofistikeret og autentisk produkt, der håndgribeligt oversætter dit brand.

Ikke flere billige promo-produkter, der ender med at blive kastet af dine forbrugere eller ansatte senere. Vi samarbejder med dig om at levere tilpassede hovedbeklædningsstykker, der kan være en del af din detaillinje i de kommende år.

Uanset hvilken hovedbeklædningsstil du ender med at vælge, i slutningen af dagen vil vi arbejde sammen med dig om at skabe et kvalitetsstykke, som forbrugerne vil forgude.