Vi presenterer vår markedsføringspraktiserende, Jordan Eckes #NationalInternday

Til ære for #NationalInternDay ønsket vi å introdusere vår fantastiske markedsføringspraktikant, Jordan Eckes!

Jordan Eckes

Spørsmål: Hvor kommer du opprinnelig fra? Og hva er din favoritt ved hjembyen din?

Svar: Opprinnelig er jeg fra Fort Collins, Colorado, og så rart nok flyttet jeg til Bentonville, Arkansas og tilbrakte mesteparten av livet mitt der. Jeg vil si min favoritt ting ved Fort Collins er Silver Grille Cafe. Vi pleide å dra dit etter brødrenes sportsøvelser og spise den beste kanelrullen. Jeg drar fremdeles den dag i dag.

Og siden de fleste ikke har vært i Arkansas (eller dessverre ikke engang vet hvor det er på kartet), kan jeg like godt fordype meg i min favoritt ting om det stedet også. Hvis du ser hardt ut, er det et lite sett med mennesker som er utendørsentusiaster og kreativt drevne. Det var der jeg først lærte å klatre også, så Arkansas har noen proffer.

Spørsmål: Hvor går du på skolen, og hva er hovedfaget ditt?

Svar: Jeg går på skolen ved University of Colorado Boulder, og tar hovedfag i engelsk og prøver å tilegne meg en minor i Business and TAMS (Technology Arts and Media Studies).

Spørsmål: Favoritt ting å gjøre i Boulder?

A: Hendene ned, hopper i en bil med noen venner og kjører opp til Lost Gulch. Det er litt turist, men jeg elsker bare å sprenge musikk på fullt volum, kjøre i bil og gå et sted. Det gir denne ubeskrivelige lykken for meg og vennene som tagger sammen. Det hjelper at utsikten på toppen ikke er så ille heller.

Spørsmål: Hva er din favoritt ting med å praktisere på Anthem?

A: Det er uendelig mye kreativitet og frihet her. Jeg lager innhold dag ut og dag inn som jeg føler meg trygg på, men jeg legger også til så mye mer dybde og kunnskap i ferdighetssettet mitt. Når jeg fortsetter å jobbe her, begynner jeg å se fremtiden min bli skjerpet. Det er ganske utrolig hvordan denne praksisperioden har gitt meg så mye innsikt i hva jeg virkelig vil gjøre senere, og menneskene her gjør det akkurat så mye bedre. Jeg vet at på torsdager begynner Kat å spille syke throwback-syltetøy. Graciela vil være der og gi moro morenergi. Jeg vet at Justine alltid vil spørre meg om helgen min og hvordan jeg har det. Menneskene her på Anthem Branding gir et miljø for noe av det beste arbeidet som kan gjøres i en bedrift - en snill, positiv og imøtekommende.

Spørsmål: Det mest verdifulle du har lært i praksis så langt?

Svar: Ikke vær redd for å gi ideer. Noen internship-miljøer kan føles mer skremmende enn andre, men vær trygg på hva du vet og hvordan du vil endre ting for din bedrift.

Spørsmål: Favorittmerke og hvorfor?

ER JEG. Jeg er stor utendørs gal, og jeg elsker det de står for. På toppen av oppdraget har REI fantastisk fotografering og videoinnhold de produserer. De opprettet denne videoen om kvinner som kom sammen på fjellklatringstudioet og gir hverandre mulighet til å gjøre det bedre - det har alltid holdt fast med meg.