Hvordan disse sportsutstyrene oversetter innovasjon til tilpassede hatter

Fra patentert fottøyteknologi til konstruerte stativsystemer og forskjellige sportsprodukter med høy ytelse i mellom, er en ting konsistent blant alle disse merkene: Innovasjon er kjernen.

Vi samarbeidet med disse ledende sportsvaremerkene for å produsere spesialtilpassede hatter , designet for å oversette den innovative kvaliteten til hvert merke som tiltrekker deres raske fans med alle detaljer. Ikke bare elsker kundene disse trendige stilene, men hver gang fansen bruker dem offentlig, ser de at selskapet får eksponentiell eksponering knyttet til kvaliteten og kreativiteten til utstyret deres.

Rull nedenfor for å se eksempler på disse unike tilpassede hodeplaggdesignene.

Spyder Active Sports

Spyder er et av de største vintersportmerkene i verden, samt en offisiell leverandør til US Ski og Canadian Alpine Teams. Spyder-klær integrerer høyteknologisk fabrikasjon, sportsspesifikk funksjon og motebevisst design.

Helly Hansen

Helly Hansen er en ledende leverandør av høykvalitets, beskyttende teknisk utstyr for arbeidsoverlevelse og sport. De jobber og leker i de tøffeste miljøene på planeten for å lære hva som trengs for å skape best mulig ytelsesutstyr.

Hattdetaljer: Flat bremsebil med glatt kantplaster, taudetaljer og silketrykk under randen.

Yakima

Yakima er et ledende merkevare av bilstativ, inkludert takstativ, sykkelstativ, trekkstativ og mange flere for alle livets opplevelser. I nesten 40 år har Yakima-produkter hjulpet folk med å bringe utstyret de elsker til stedene de elsker.

Hattdetaljer: Buet ramme mesh snapback med broderte detaljer.

Slipstream Sports

Slipstream Sports er et svært progressivt sportsledelsesselskap dedikert utelukkende til å fremme den etiske veksten av sykling.

Hattdetaljer: Buet ramme camper snapback med brodert detalj, vevd patch og interiør silketrykk.

Newton Running Company

Newton Running er det ledende merkevaren Natural Running fottøy. Ved hjelp av patentert Action / Reaction ™ -teknologi hjelper Newton løpesko løpere å oppnå en mer effektiv løpeform.

Hattdetaljer: Buet ramme mesh snapback med brodert detalj og innvendig taping.

RockyMounts

RockyMounts designer innovative, bunnsolide, stille og drivstoffeffektive stativsystemer som ser bra ut og passer til enhver stil. RockyMounts ingeniører lager systemer for å frakte dine mest verdsatte eiendeler til og fra ditt neste episke utendørseventyr.

Hattdetaljer: Buet ramme mesh snapback med vevd merrowed kant patch og applikerte striper.