Hvordan disse selskapene bruker erfaringsbasert markedsføring for å utnytte merkevarene sine

Markedsføringsverdenen blir mindre om målrettede annonser gjennom sosiale medier og tradisjonelle TV-annonser. Nå som forbrukerne har tilgang til blokkering av annonser eller trekker ledningen på TV sammen, endres måten markedsførere får kontakt med forbrukerne dramatisk. Markedsførere fokuserer nå på å få kontakt med forbrukerne gjennom virkelige livserfaringer.

Erfaringsmessig markedsføring er vanligvis når et merke vert for en begivenhet på en kreativ måte for å selge et produkt eller en tjeneste, samtidig som det gir forbrukerne en unik opplevelse. Dette fører til direkte integrering av forbrukeren med produktet. Erfaringsmessig markedsføring øker i popularitet for sin evne til å dyrke buzz rundt et merke og dets evne til å generere inntekter og avkastning.

Hvis markedsføringsstrategien din er utdatert og ikke når forbrukerbasen som vil utvide virksomheten din, er det på tide å vurdere en opplevelsesrik markedsføringskampanje.

Her er noen av de beste opplevelsesmessige markedsføringskampanjene vi har sett ...

Red Bull: Verdensrekord fritt fall

Red Bull har gjennomført en rekke markedsføringskampanjer med ekstremsport, men ingen var forberedt på dette. Energidrikken gjorde det mulig for Felix Baumgartner å hoppe i fallskjerm fra den høyeste høyden til nå, og dermed slå verdensrekord. Ikke bare ble dette tatt opp på video for hele verden å se, men det ga også Red Bull enorme mengder medieoppmerksomhet.

7-11 Simpsons-kampanje

Simpsons-serien samarbeidet med utvalgte 7-11 butikksteder over hele USA for å markedsføre den nye Simpsons-filmen. Disse butikkene fikk en makeover for å virke nøyaktig som Kwik-E-Mart, vinmonopolet i Simpsons tv-show. Fans av showet strømmet til disse stedene så snart nyheten kom, noe som begeistret dem for den kommende filmen som ble utgitt.

Fotokilde: Annonsealder

Raffineri 29: 29 Rom

Som et merke på en konkurransedyktig markedsplass er opplevelsesmessig markedsføring en utradisjonell tilnærming til å få kontakt med forbrukerne dine, som seriøst kan bidra til å løfte virksomheten din.