Charter Communications Merch driver merkevarekampanje i telekomområdet

Med telekommunikasjonsselskaper som utgjør en av de største andelene av forbruket i markedsføringsområdet, må telekommerker finne unike gaveideer for å skille seg ut fra konkurrentene. Når de er gjort riktig, fungerer disse salgsfremmende varene som en påminnelse for mottakeren, og holder selskapets førsteklasses tjenester topp i tankene, mens de utsetter merkevaren for utallige mennesker som ser disse tilpassede salgsfremmende produktene som brukes.

Bransjeleder, Charter Communications , setter konsekvent grensen når det gjelder kvalitet og ekthet i deres tilnærming til salgsfremmende produkter. Hver vare er valgt og designet for å kommunisere varemerkets livskraft og verdien de gir gjennom sine tjenester.

Bla gjennom for å se eksempler på salgsfremmende produkter teamet vårt på Anthem Branding produserte for Charter Communications som med suksess driver markedsføringen.

Charter Tall

Minnepenn

NOTATBOKER

Carabiner nøkkelring

Stressballer

Vannflasker

Ikke la merkevaremarkedsføringsinnsatsen din for telekomvirksomheten falle utenfor konkurrentene dine på grunn av middelmådige varer. Bli partner med oss for å lage unike, salgsfremmende kvalitetsprodukter til din neste messe eller kampanje.