3 Målgrupper å markedsføre måltider til

Levering av måltider øker med popularitet år etter år, og selskaper som Hello Fresh og Blue Apron dominerer bransjen. Så hvorfor er levering av måltider så populære? Folk er opptatt, og noen ganger passer det ikke inn i timeplanen for å gå i matbutikken. Tenker du på å starte en egen leveringstjeneste? Sørg for å målrette mot disse tre gruppene.

Studenter og unge voksne

Dette er en populær demografi for måltider, da studenter og unge voksne lever fartsfylte liv. Med klasser, aktive sosiale liv og nye karrierer er det liten eller ingen tid til å tenke på hva man skal lage til middag, enn si å kjøpe dagligvarer.

Studier viser at denne demografien også nyter levering av måltider fordi de savner hjemmelagde måltider. Måltidsleveringstjenester kan gi unge voksne en smak av hjemmet, og gi trinnvise oppskrifter for å lette dem til å lage mat selv.

Foreldre

Med musikktimer, fotballøvelser og endeløse oppgavelister kan foreldre definitivt føle seg overveldet når de planlegger et måltid på slutten av dagen. Levering av måltider er et flott alternativ for travle foreldre og familier. Ikke bare vil det spare dem tid fra å gå til matbutikken, men det gir dem sjansen til å lage mat med barna sine, uten alt det ekstra arbeidet med matlaging. Matlaging middag blir mindre problemer og mer opplevelse.

Arbeidende fagpersoner

Arbeidende fagpersoner, spesielt menn, trekker mot levering av måltidssett. Ifølge Time.com viser studier at menn er litt mer sannsynlig å bestille et måltidssett, med 23 prosent som sier at de har brukt en tjeneste i motsetning til bare 15 prosent av kvinnene. Arbeidende fagpersoner er ofte opptatt og overveldet, men å ha et måltidssettleveringstjeneste tar gjetningen av planlegging og tilberedning av middag. Etter en lang dag på kontoret, hva kan være bedre enn det?

Tenker du på å utvikle en måltidsleveringstjeneste? Vi kan hjelpe .