Topp arbeid hjemmefra klesstiler

Å være "Zoom klar" mens eksterne team navigerer i den nye arbeidsrealiteten, kaster lys over hjemmestilene våre, som nå har tatt stedet for forretnings-casual.

Behovet for mer loungeklær eller fritidsstykker, som leggings, joggebukser, løstsittende og flytende topper , har fanget oppmerksomheten til store merkevarer som Old Navy, som har gått så langt som å tilby tidsbegrensede rabatter på deres bestselgende salong gjenstander.

Athleisure har vært raseri de siste årene og hevdet at våre mest verdsatte svette, leggings, joggebukser og gensere er fasjonable.

Vi er her for det.

Men la oss ta det til neste nivå.

Skreddersydd merke fritidsklær

Mens arbeidsgivere søker kreative måter å holde seg engasjert med eksterne ansatte og deres merkevare, er fritidsstykker et flott tillegg til et WFH Essentials Kit!

BTW, athleisure er en motestil som gir sosial aksept for å ha på seg yoga leggings og vindjakker fra studio eller treningsstudio til kontorstedet, klasserommet eller tappestua. V hot rn.

Å tilby god eiendom for å vise frem merkevaren din og tilby de ansatte noe som vil hjelpe dem å komme gjennom denne tiden, er en sann vinn-vinn!

Gjør catwalken fra hjemmekontoret til kjøleskapet behagelig, på fleek, og vis gjennom bruk av subtil merkevarebygging at du og den ansatte er i dette sammen, et par joggere om gangen.

La oss lage noe sammen

Snakk med en merkevareekspert i dag for å komme i gang med din merkevare-fritid.