Nasjonal hengekøyedag: Anthem Branding og Uinta Brewing

Til ære for den nasjonale hengekøyedagen sist søndag 22. juli, ville Anthem Branding mimre om den merkede hengekøya vi nylig gjorde for Uinta Brewing. Sammen med Uinta Brewing har vi merket noen få andre hengekøyer for selskaper som Zuke's og 4 Hands Brewing Co for å legge til deres tilpassede varesamling. Enten det ble et merkevareprodukt for deres neste kommende begivenhet eller et håndgripelig stykke varer som folk besetter av, opprettet vi dette utendørsalternativet for å gjøre selskapet deres mer personifisert og unikt.

Uinta Brewing

Uinta Brewing er stolt av å fremme et samfunn fylt med opplevelsessøkere som er forent av en ting - kjærligheten til øl.

Med bryggerier oppført fra Mango Lime Pilsner til West Coast Style IPA, er deres kreativitet og smaksprøver i bryggeshow. Hvilken bedre måte å markedsføre for målgruppen sin enn med en merket hengekøye? Uinta Brewing-hengekøye er utstyrt med en skjermtrykt ølelomme og logo på utsiden, og gjør at kundene kan få øl og fortsatt nyte naturen. Den merkede hengekøya Anthem Branding skreddersydd for Uinta Brewing fremmer deres virksomhet med varer som er tro mot deres merke.

Hengekøye har blitt en trend og har brukt begge ekstremer - menneskene som elsker friluftsliv og menneskene som liker avslapning. Uansett hvilken kategori du faller inn i, bruk litt tid på å slappe av i hengekøya din i dag. Du vil ære den siste ferien og få litt viktig avslapningstid.

I lys av denne nasjonale høytiden, er du inspirert til å merke hengekøyer til ditt neste arrangement? Kanskje til og med tilpasse merkevarene dine?