Inspirasjon til standene dine

Markedsføring av messer er en kunst i seg selv, men du har mange messe-ideer å hente inspirasjon fra. Hvis målet med å delta på messer er å øke merkevarebevisstheten og tiltrekke seg kunder, må messeutstillingen din skille seg ut for deltakerne på messen, samtidig som den gjenspeiler merkevaren din.

Det betyr at du vurderer dine designalternativer og henter inspirasjon fra noen av de beste messeutstillingsideene fra fortiden. Produktet eller tjenesten din er bare en del av messeopplevelsen, gjør design til en viktig del av messen din, og det er langt mer sannsynlig at du når alle markedsførings- og salgsmålene dine.

En merkevare

Selvfølgelig vil du ønske at standen din skal være iøynefallende slik at den vil tiltrekke seg kunder, men alle videoveggene og interaktive skjermene i verden kommer ikke til å gjøre deg noe bra hvis de potensielle kundene går bort uten en klar ide om hvem du er.

Merkevarebygging er viktig, følger alle retningslinjene for merkevarebygging og bruker tilpassede salgsfremmende produkter som deltakere på messer kan stikke av med. Din merkevarebygging bør være en del av messeutstillingsideene og er like viktig som god belysning og ditt produkt eller din tjeneste.

Se opp

Utstillingsdesignideer fokuserer vanligvis på å være iøynefallende ved å være i øyehøyde. For mye markedsføring av messer forsømmer å vurdere perspektiv. Jo større showet er, desto mer sannsynlig er det at du får store fordeler ved å gå høyere med visningsdesignet ditt.

Ekstra høye bannere som kan sees fra hele salen kan være utrolig verdifulle fordi deltakere på messer fortsetter å se merkevaren din når de vandrer rundt i de andre bodene. Når du planlegger boddesign og messeutstillingsideer, må du huske at et perspektivendring kan gjøre underverker.

Underholdende messedeltakere

Teamet ditt kan være så vennlig som mulig, kunnskapsrik om produktet eller tjenesten din, og ha på deg merkeklærne og skreddersydde hatter , men det er lett å overse det faktum at for å tiltrekke besøkende må du ha noe å tilby. Målet bør være å gi dem en aktivitet de skal gjøre, samt en grunn til å gjøre den aktiviteten.

Konkurranser som krever at messedeltakere gir deg sin e-postadresse for nyhetsbrevet ditt, smakstester av de mest populære matvarene dine, eller til og med spill som de kan spille der og da, kan alle være gode ideer. Hvis du gir ut prøver av et produkt som de kan bruke umiddelbart (som mat eller drikke), kan du tenke på hvordan du kan oppmuntre dem til å gjennomgå det der og deretter på en måte som er attraktivt for andre deltakere på messer.

Et praktisk display

Deltakere på messer kommer til å huske deg mer (eller til og med kjøpe der og da), hvis de kan få praktisk erfaring med produktene dine. Interaktivitet er en viktig fordel ved å delta på messer som selger fordi du bygger bro over gapet som så ofte mangler i e-handel. Utstillingsboden din må bruke alle ideene til messeutstillingen du har til rådighet for å sikre at messedeltakere kan hente, ta på, smake og bruke produktet eller tjenesten din.

Selv om du bare har ett alternativ å vurdere, er det bedre enn å ha noe mer enn et salgstall. Å tillate en mer praktisk tilnærming er en av de beste måtene å forbedre messedeltakernes engasjement, og en av de mer effektive ideene til messeutstillingen for å hjelpe deg med å skille deg ut.

Sitteplasser for messedeltakere

Det kan være en lang og utmattende dag, vandre fra messe messe til messe messe, prøvetaking produkter, og være i den mottakende enden av endeløse salg plasser. Bruk av sitteplasser er en av de mest populære ideene til messeutstillingen. Disse messedeltakerne kommer til å bruke mye tid på beina, så når det gjelder designalternativene, tenk å tilby sitteplasser.

Selvfølgelig kan sitteplasser eller salgsfremmende produkter på bord bidra til å øke merkevarebevisstheten, og hvis du tilbyr mat eller drikke, vil de sittende messedeltakerne takke deg for det og mer sannsynlig å huske deg.

Selv bare litt forskning vil avsløre noen fantastiske messeutstillingsideer for messene dine. Du har flere designalternativer enn noensinne, så sørg for at markedsføringen på messer inkluderer å tenke seriøst på ideene dine. Gjør interaktivitet og merkevarebygging til grunnlaget for designalternativene for messeutstillingen, og tiden du bruker på utstillinger, vil bare være av verdi.