Hvordan videoinnhold tar over markedsføringsbransjen

Videoinnhold revolusjonerer markedsføringsopplevelsen for forbrukere og sosiale medier.

Folk absorberer informasjon som aldri før, og det er ikke så mye som gjennom videoinnhold gjennom bøker eller nettsteder. Hubspot, en inngående markedsføringsplattform som utdanner selskaper om endringer i forretningslandskapet, hevder at 1/4 av forbrukerne mister interessen for et selskap hvis de ikke bruker videoinnhold på sosiale mediekanaler.

Det betyr at hvis det er 100 forbrukere som blar gjennom tidslinjen din, kyss 24 av dem farvel. Fremtiden er videoinnhold. Hvordan veiledninger, livevideoer og hype-salgsfremmende videoer er det folk trekker til med jevne mellomrom.

Å skape en minneverdig og personlig opplevelse for forbrukerne er hva virksomheten dreier seg om nå, og hvilken bedre måte å skape en opplevelse enn å skape en virtuell?

Mens noen av dere kanskje synes denne kanalen for markedsføring er en innbydende utfordring, kan mange av dere være usikre på hvordan du kan innlemme videoinnhold i dine sosiale medier.

Her er noen raske triks (ikke noen i en bestemt rekkefølge) for å produsere videoinnhold som er enkelt og som vil føre kunder til dine sosiale kanaler.

1. Instagram-historier

Instagram-historier er den klart enkleste måten å legge ut kort, personlig videoinnhold uten å tette datamaskinen din med redigerings- og videografiprogrammer. Ta en video av det ukentlige kontormøtet ditt, bak kulissene til fotograferinger eller av vareskapet ditt. Disse raske og enkle videoene kan gi et øyeblikksbilde av din virksomhets liv og unike personlighet.

2. Boomerang

Ja, Instagram igjen. Instagram er et av de raskest voksende sosiale medier som dekker et bredt spekter av brukere. Foreldre begynner å registrere seg for å følge barnas eventyr, og barna registrerer seg for å følge andres eventyr. Det er en veldig wanderlust-fylt og fotograferingsfokusert app som appellerer til nesten alle forbrukere.

Boomerang-funksjonen i appen spiller en kort video på en nesten syklisk måte, akkurat som en boomerang. Det er en super morsom måte å vise frem noe av bedriftens klær, varer, smykker og til og med dine kolleger!

3. Instruksjonsvideoer

Hver bedrift er annerledes, men når bedriften din lener seg mer mot informasjonsmessige og pedagogiske aspekter, kan hvordan-til-videoer være den rette typen videoinnhold for å gi forbrukerne dine.

Bryt ned et konsept for kundene dine på en kortfattet måte for at de bedre skal forstå hva det er du gjør og tjenestene du tilbyr. Finn eksperter i teamet ditt for å snakke om et bestemt emne, eller forklar noe unikt og interessant som er relevant for din bedrift (som hvordan tilpassede plagg lages!).

Forbrukere er mer villige til å engasjere seg med merkevaren din og utdanne seg selv når de vet at de får best informasjon.

4. Salgsfremmende videoer

Dette virker litt mer utfordrende, men det er langt mer givende. Å lage en salgsfremmende video for et kommende arrangement byrået ditt arrangerer gir mer innsikt i deg og hvordan du jobber. Å produsere spesifikke estetiske bilder og legge et stykke god musikk over toppen av reklamevideoen din, kan heve og tilpasse selskapet ditt samtidig.

5. Podcaster

Hvis du trodde podcaster bare var for å lytte, så tenk igjen. Mange mennesker som opprinnelig er kjent fra YouTube, har begynt å produsere podcaster. De finnes i lydform, men ofte er de paret med et videoformat som finnes på YouTube.

Å etablere en YouTube-kanal for selskapet ditt kan virke litt langt hentet, men hvis du drar inn innhold til podcastene dine, kan en kanal være den beste måten å organisere videoene dine på.

Videopodcaster er bare nok en markedsføringsvei som kan vise bedriften din med virkelige kolleger som markedsfører merkevaren din. En podcast kan gi en mer grundig titt på arbeidet som nettstedet eller bloggen din kanskje ikke kan dykke ned i. Å lage en podcast er et annet alternativ for å holde kontakten med den skiftende, praktisk talt fokuserte verden vi fungerer innenfor.

6. Stopp film

Husker du Wallace og Gromit? Denne leirfilmen regnes som den nest mest populære stop motion-filmen. Leirfilmene som ser ut til å fylle nesten alles barndom, kan faktisk forvandles til godt videomarkedsføringsinnhold.

Imidlertid, i stedet for å bruke claymation, bruker du produktene og varene dine du vil markedsføre. Ved å produsere en stop motion-film som skal legges ut på dine sosiale mediekanaler, kan bedriften din vise high-end reklameprodukter på en morsom og sprettende måte. Stoppfilm tar arbeid.

Det betyr at du må justere produktet slik at det beveger seg en halv centimeter og fotografere det, og deretter gjenta prosessen ganske mange ganger (det tar flere timer å lage film med stoppfilm). Å produsere en stop-motion film som er produktorientert er lettere å gjøre når du kan lage den på telefonen.

Det er apper som Stop Motion Studio for å gjøre prosessen med å lage en stop motion film mer tilgjengelig. Vis en lekfull side ved å bruke telefonen til å lage en 15 sekunders stop motion video for et produkt eller et stykke varer eller klær du markedsfører.

Millennial markedsføring omfatter den beste typen videoinnholdsannonsering. Folk ønsker i økende grad å se ansikter over hele cyberverdenen, og videoinnhold fyller det hullet.

Denne typen markedsføringsstrategi er fremdeles så nyansert at det er en mengde andre alternativer for å lage videoinnhold for virksomheten din. Vi håper disse enkle forslagene kan hjelpe deg med å sette i gang innsatsen for videomarkedsføring!