Hjelpe produktet ditt til å skille seg ut: Hva gjør en god pakkedesign

God emballasjedesign krever planlegging og merkevarebygging av høy kvalitet, slik at produktet ditt alltid kan skille seg ut i mengden.

Det kan ikke nektes at de fleste gjør et førsteinntrykk basert på utseende alene, og når det kommer til merkevareemballasje er det ikke annerledes. Når en forbruker står overfor hundrevis av produkter på en hylle, eller til og med når han blar gjennom produktbilder på nettet, kan det ofte være den visuelle appellen som kommer til å gjøre en betydelig forskjell.

Derfor, hvis du ennå ikke har vurdert hva som gjør en god pakkedesign for produktet ditt, er det nå på tide å vurdere iøynefallende produktemballasje som vil gjøre merkevaren din lagt merke til.

Bruke et merkevarebyrå

Et merkevarebyrå bør absolutt vurderes innenfor markedsføringsstrategien din. Det er mange funksjoner og fordeler ved å bruke et merkevarebyrå, som inkluderer ekspertisen til merkevareeksperter, grafiske designere, støtte med designprosessen og profesjonell forståelse av produktetikettdesign og tilpasset emballasje . Dette er eksperter som vil vite hva som gjør en god pakkedesign.

Designelementer å utforske når du bestemmer deg for hva som gjør en god pakkedesign

  • Det valgte fargeskjemaet

Du vil at emballasjefargedesignet skal matche med merkevaren din, noe som betyr de valgte merkefargene, eller noe som fungerer sammenhengende. Å velge lyse farger kan hjelpe produktet ditt til å virkelig skille seg ut på en hylle og mot annen høvelemballasje, så lenge lyse farger passer med merkevarens estetikk. Farge er nøkkelen i det som gjør en god pakkedesign, da den kan avgjøre om emballasjen din er iøynefallende nok.

  • Plassering av logo

Logoen din er en viktig del av merkevaredesign og bør alltid inkluderes på emballasjen for å være synlig på en tydelig måte. Når du tenker på hva som gjør en god pakkedesign, bør merkevarelogoen din alltid være en topp prioritet når det gjelder attraktiv og merkbar plassering.

  • Typografi og skrift

Dette er viktige designaspekter av to grunner. Den ene er at riktig typografi og font kan gjøre emballasjeoppsettet og -designet mer visuelt tiltalende og attraktivt for en målgruppe, og dermed gjøre det mer sannsynlig at de vil kjøpe et produkt. En annen grunn er at forbrukerne må kunne lese og se tydelig all informasjon på emballasjen din, som betyr firmanavn, logo, produktnavn og informasjon som produktingredienser hvis det er en mat- eller drikkevare. Så når du planlegger å designe emballasjen din, er klarhet med typografi og font avgjørende.

  • Inkludering av nøkkelinformasjon

Som nevnt ovenfor, hvis du har en drink eller et matprodukt, må emballasjen din inneholde relevant informasjon om ingredienser, allergiråd, advarsler eller anbefalinger. Flott innpakning vil inkludere dette på en sammenhengende og enkel måte, ettersom ingen liker å sile gjennom et stort avsnitt med tekst på emballasje for å finne nøkkelinformasjon, så tenk over hvordan du presenterer dette på en enkel måte.

  • Emballasje form

Du vil ha god emballasje for merkevaren din som er en funksjonell form. Enhver form som er usymmetrisk, klumpete eller lite tiltalende vil ha en dyp effekt på det generelle designet, selv om fargene og typografien ellers er perfekt. Emballasjeformen skal passe produktet perfekt og være lett å holde.

  • Materiale

Hva gjør en god pakkedesign når det gjelder materiale brukt? Dette er viktig, siden emballasjetypen kan endre forbrukerens oppfatning av deg. Overflødig avfallsmateriale eller materiale som er vanskelig å komme inn i kan alle ha en negativ effekt, så vellykket emballasje må være kompakt, miljøvennlig materiale (hvis mulig) som passer produktet best når det gjelder lagring og beskyttelse.

Anthem kan hjelpe med hva som gjør en god pakkedesign

Som en av ekspertbedriftene for emballasjedesign kan teamet hos Anthem Branding hjelpe deg med å lage effektivt emballasjedesign basert på forretningsmål, merkevarebygging, tidsramme og budsjett.