Fordelene med tilpassede vannflasker for å markedsføre virksomheten din

Du kan bli overrasket over å finne ut hvor effektive spesialtilpassede vannflasker kan være når det gjelder å markedsføre virksomheten din – spesielt når de er merket med egendefinerte logoer.

Enten du prøver å utvide kundebasen din, utvide til nye markeder eller ta merkevaren din globalt, fortsett å lese for å oppdage fem fordeler med tilpasset etikettutskrift på vannflasker for din bedrift.

For å øke merkekjennskapen

Hvis du eier en relativt ny virksomhet, kan du slite med å konkurrere med mer etablerte merkevarer innen din sektor. Hvis dette er tilfellet for deg, kan tilpassede vannflasker komplette med skreddersydde flaskeetikettmaler være akkurat det du trenger for å øke merkekjennskapen og anerkjennelsen.

Det fine med tilpassede vannflaskeetiketter er at de kan tilpasses med den informasjonen eller bildene du ønsker, som firmanavnet, logoen og andre detaljer om virksomheten din som du vil inkludere.

I tillegg bruker mange av dem etiketter med hvit vinyl og robuste rulleetiketter, noe som betyr at vannflaskene dine kommer med vanntette etiketter som tåler tidens tann og tåler slitasje lenger.

For å vise frem din bærekraftsinnsats

Visste du at 87 % av forbrukerne føler seg mer positive til en merkevare hvis den støtter sosiale eller miljømessige problemer? Det har aldri vært viktigere for deg å vise frem øko-legitimasjonen din!

Det fine med spesialtilpassede vannflasker er at de kan brukes gang på gang, i motsetning til engangsplastflasker som havner på søppelfyllinger og i havet. Å ha firmavannflasker styrker bedriftens grønne omdømme og viser at miljøet som merkevare er en av verdiene.

For å engasjere deg med dine ansatte

Dine ansatte er ansiktet til virksomheten din. Det er de i frontlinjen som samhandler med kundene dine og selger produktene eller tjenestene dine.

Hvis de ansatte føler seg distansert og uforpliktet til virksomheten din, vil de ikke kunne gjøre jobben sin etter beste evne. Men ved å gjøre noe så enkelt som å dele ut spesialtilpassede vannflasker av høy kvalitet, kan du få de ansatte til å føle seg mer verdsatt og en del av virksomheten din.

Hvorfor? Fordi alle trenger hydrering og oppmuntre ansatte til å drikke vann hver dag på jobben ved å gi dem en gjenbrukbar vannflaske av høy kvalitet som viser at du bryr deg om deres velvære. Dessuten er det en pen, svært praktisk gave!

For å lage håndgripelige minnesmerker

Folk bruker vannflasker flere ganger om dagen; når de har en de liker, er det høyst sannsynlig at de beholder den lenge.

Som sådan, når du lager dine egne tilpassede vannflasker merket med firmanavnet og logoen, produserer du et håndgripelig minnesmerke som gir en praktisk hensikt og driver en følelsesmessig forbindelse med merkevaren din.

Videre, siden spesialtilpassede vannflasker og tilpassede klistremerker for flaskene kommer i en rekke farger og design, er du garantert i stand til å lage den perfekte for målgruppen din. Du kan også få skreddersydde etiketter, slik at du kan velge og merke mer enn én vannflaskestørrelse i samlingen din.

Å spare penger

Hvis annonsebudsjettet ditt er litt strukket, tilbyr spesialtilpassede vannflasker en svært kostnadseffektiv måte å markedsføre virksomheten din og tiltrekke seg nye kunder.

Du trenger bare en liten investering for å komme i gang, og du kan alltid bestille flere flasker med toppkvalitets trykte vannflaskeetiketter hvis de viser seg å være mer populære enn du opprinnelig trodde de ville være.

I tillegg kan du spare enda mer ved å bestille dine spesialtilpassede vannflasker i bulk!

Få skreddersydde merkevannflasker laget av proffene

Her på Anthem Branding har vi et bredt utvalg av spesialmerkede produkter du kan utforske i nettbutikken vår. Sjekk dem ut i dag og begynn å utvide bedriftens merkevare allerede i morgen!