7 markedsføringsgaveideer for å gjøre et godt inntrykk

Markedsføring er et kraftig forretningsverktøy og et som du vil utforske på alle mulige måter for å gjøre det riktige inntrykket på forbrukerne. En flott måte å få kontakt med forbrukere (eller til og med relevante forretningskontakter) er å tilby noe håndgripelig i form av en flott gave som de kan glede seg over og gjøre bruk av.

Det du også bør vurdere som en bedrift, er å markedsføre gaveideer til markedsførere i virksomheten din. Disse interne gavene til dine ansatte - og spesielt for markedsførerne - betyr at du kan øke moral og skape en positiv innvirkning på markedsføreren i livet ditt. Spesielt hvis høytiden nærmer seg og du utforsker de beste gavene, er det mange gode gaveideer for markedsføring som får dine ansatte til å smile og føle seg verdsatt hele året.

Hvis du leter etter markedsføringsidéer og inspirasjon, så er det sju gavevarer favorittmarkedsføreren din vil elske.

Egendefinerte krus

Hvis markedsføreren din bruker lang tid i løpet av arbeidsdagen sin ved skrivebordet, blogger eller markedsfører på sosiale medier, kan det ofte være et must å være motivert med en god kopp kaffe. Å velge egendefinerte krus er derfor en av de beste gaveideene til markedsføring for enhver markedsfører som liker en kopp noe gjennom hele arbeidsdagen.

Egendefinerte krus kan tilpasses etter navn, jobbrolle eller til og med bare et generelt krus med merke - det er sikkert alltid en godbit som en perfekt gave; og de beste krusene er alltid de største!

Støyreduserende hodetelefoner

Markedsføring krever mye konsentrasjon og planlegging, og kanskje vil markedsføringsteamet ha fordel av å blokkere støyen fra det travle kontoret ved hjelp av støyreduserende hodetelefoner. Disse kan ikke bare være fantastiske gaver, men kan også bidra til å øke produktiviteten, noe som gjør dem til ideelle ideer for markedsføring av gave til de arbeidere som liker litt ro, ro og privatliv når de jobber.

Eller det kan være at du vil at gavene dine til markedsførere skal være noe de også kan bruke under pendlingen eller hjemme, i så fall er hodetelefoner et godt eksempel på markedsføring av gaveideer som kan gå en ekstra mil.

Salgsfremmende klær

Kanskje trenger også markedsføringsteamet ditt å reise og forlate kontoret for å spre ordet om merkevaren din, delta på arrangementer eller møte kunder. Klær eller tilbehør kan være bra for gaveideer ved å tilby noe markedsførere kan bruke mens du markedsfører merkevaren samtidig.

Dette kan være så enkelt som skreddersydde hatter eller annet tilbehør, eller du vil kanskje utstyre dem med gensere, jakker eller t-skjorter for mer synlig bruk. Hvis markedsførerne dine reiser mye, kan dette også være nyttig som markedsføringsideer ved å gi dem enkle klesbytter, og slik at de ikke trenger å bekymre seg for sine egne antrekk.

Gaver av høy kvalitet

Avhengig av anledningen og hvor lenge markedsføreren din har jobbet for selskapet, vil du kanskje få dem til å føle seg virkelig spesielle med en arbeidsjubileumsgave eller bare markedsføre gaveideer som viser selskapets takknemlighet for deres lojalitet.

Når du tenker på gaver av høyere kvalitet, kan du velge grunnleggende gaveartikler, men gi dem en mer luksuriøs fordel, for eksempel å oppgradere telefontilbehør fra et grunnleggende telefondeksel til noe dyrere, som et telefondeksel i lær. Du kan få dem en premium lærhefte i stedet for en grunnleggende papirhefte.

Tekniske gjenstander er også gode gaver av høyere kvalitet, da de også kan arbeide for å gjøre markedsførers jobb mye lettere også. Dette kan være en smart bærbar Moleskine slik at markedsføreren lettere kan organisere notatene sine, eller du kan investere i bærbar teknologi hvis de trenger å reise mye. Alt dette er ideelle ideer for markedsføring, som markedsførere elsker.

Gavekort

Gavekort er alltid enkle og effektive gaver, og de kan til og med skreddersys bedre for mottakeren ved å velge et gavekort til en butikk de elsker eller relatere til gjenstander som de vil utnytte mest av. Gavekort gir mottakeren mer frihet til å velge sin egen gave og velge markedsføringsideer de vil elske, uten å legge press på deg selv for å velge det perfekte elementet.

Hvis du noen gang er i tvil om markedsførerens liker og ikke liker når det gjelder shoppingvaner, er gavekort til store merker eller butikker som selger mange forskjellige varer vanligvis et trygt valg.

Opplev dager

Å velge en dagsgave til den ansatte kan være en av de bedre markedsføringsideene hvis du har en markedsfører som liker opplevelser og turer i stedet for fysiske ting. Det er mange flotte opplevelsesdager å velge mellom når det gjelder gaveutdeling, for eksempel adrenalinopplevelser med høy energi, turer til berømte restauranter eller til og med bare en enkel ettermiddagsopplevelse knyttet til en interesse de har.

Høytidsgaver

Høytiden er de perfekte mulighetene til å vise takknemlighet og finne den perfekte gaven, og enhver gave til gave vil bli tatt godt imot. Høytidsgaver gir deg frihet til å utforske generiske ferieartikler, men skreddersy dem for mottakeren i tankene.

Noen ideer inkluderer:

  • Skreddersy en vinkurv for favorittflaskene
  • Å lage en matkurv med de perfekte sesongbaserte godbitene
  • Kompilering av viktig swag i en gavekurv
  • Gavesett som toalettsaker, duftgavesett eller annen interesse de måtte ha

Hvis mottakeren jobber eksternt - for eksempel en outsourcet markedsfører i stedet for en direkte ansatt - ikke glem å ta med et visittkort og et personlig notat slik at de vet hvem gaven er fra.

Markedsføringsideer: Vi har dekket deg

Hos Anthem Branding utmerker vi oss i å tilby salgsfremmende produkter og de perfekte merkeartiklene, enten for ansatte eller forbrukere. Selv om du leter etter en gave i siste øyeblikk, kan vi tilby gode merkevarer som krus, notatbøker, klær og mer for perfekte markedsføringsideer når som helst.