5 premium hettegensere med ekstra detaljer for å inspirere ditt merkede klær

Vi tror at alle klesplagg er en mulighet for publikum til å få følelsesmessig kontakt med merkevaren. Sett deg fra hverandre med skjermtrykkte hettegensere designet med overraskelse og glede berører spesielt for ditt merke.

Her er fem hettegenserdesigner som inspirerer din spesielle klesamling .

1. Skratch Labs

Skratch Labs er en naturlig sportsdrikke- og snackleverandør rettet mot syklister og klatrere. Vi samarbeidet med dem for å produsere egendefinerte hettegensere pyntet med full sublimering i hetteinteriøret, vevde og broderte innvendige og utvendige merker og etiketter, lapper og skjermtrykkede dekorasjoner.

2. Papadosio

Vi samarbeidet med romrockbandet Papadosio for å lage premium hettegensere inspirert av albumet deres, Extras In A Movie, for fansen. Designet er dekorert med silketrykk, innvendig påsydd etikett, tilpassede paneler og snorer.

3. Ny Riff destillering

New Riff er et destilleri basert i Kentucky, kjent for sin deilige bourbon. Vi samarbeidet med dem om disse premium hettegensere, dekorert med interiør hette sublimering, tilpasset panel, skjerm utskrift dekor, vevde etiketter og interiør fôr.

4. Ska Brewing

Ska Brewing er et prisbelønt håndverksbryggeri inspirert av deres urokkelige kjærlighet til ska-musikk. Vi produserte denne premium hettegenseren prydet med en tilpasset glidelås i metall, sublimert hetteinteriør, vevde etiketter og mykt håndtrykk.

5. PeopleForBikes

PeopleForBikes er et ideelt formål å gjøre sykling bedre for alle. Vi samarbeidet med dem for å produsere disse egendefinerte hettegenserne, designet med egendefinerte løpesnører og innside rør, vevde etiketter, mykt håndtrykk og tilpasset panel.

Liker du hva du ser? Bli med oss for å forsterke merkevarens historie med premium hettegensere, skreddersydd for å tiltrekke publikum.